Sports-Art & Mind Health

Jeugd activiteiten

Normal Difference biedt educatieve, sportieve, creatieve en mindfulness activiteiten aan kinderen van 4 t/m 12 jaar: dans, theater, acrobatiek, muziek, techniek, kunst, yoga, koken, spoken word, huiswerkbegeleiding en nog veel meer. Kinderen ontdekken hun eigen talent en worden begeleid bij hun leerproces. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich naar eigen vermogen kan en mag ontwikkelen. Er is veel ruimte voor eigen beslissingen en initiatieven van kinderen. Ze leren samen te werken en beleven samen veel plezier. Het zelfvertrouwen van kinderen wordt door deze activiteiten ook vergroot. Door middel van deze activiteiten wordt de mentale gezondheid van de kinderen bevorderd. 

NDMHP werkt samen met het Jeugdfonds sport & cultuur. Een kind kan voor een activiteit gebruik maken van de vergoedingsregeling van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Het fonds is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar die graag mee willen doen aan een activiteit, maar waar thuis geen geld is voor de lessen. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur geeft deze kinderen een financieel steuntje in de rug en vergoedt een (jaar)activiteit van 1 les per week.

Kidz Move Fit.

Bewegen is gezond voor jonge kinderen. Kidz Move Fit is een beweegprogramma voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Kidz Move Fit is een combinatie  van dans, sport en spel. Spelenderwijs maken kinderen kennis met verschillende sporten, dansstijlen en spelletjes. Door Kidz Move Fit les worden kinderen fysiek en mentaal sterker en plezier maken staat voorop. In samenwerking met ouders biedt Kidz Move Fit een positief, pedagogisch klimaat aan, met aandacht voor sociale interactie en dit heeft een positieve invloed op de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen.